Om oss


Att köpa eller sälja din bostad är med hög sannolikhet den största affär du privat kommer att göra i ditt liv. Då tycker jag att det är viktigt att du ska få så mycket information som bara möjligt om personen du anlitar för att hjälpa dig med den affären. Därför startade jag rekomaklare.se

Vi vill hjälpa dig och andra att göra ett mer informerat val av fastighetsmäklare. Genom att hjälpa andra kan också du få hjälp att utvärdera mäklaren genom att se vad andra säljare, köpare och visningsbesökare tyckt om honom eller henne.

Rekomaklare.se kom till 2015 efter att jag hade försökt hitta rekommendationer av fastighetsmäklare. Jag var inte tillfredsställd med de resultat jag fick och startade då sidan för att hjälpa andra som är i samma situation.

Rekomäklare är en oberoende sida som ägs och drivs av mig Anton Lindberg. Jag driver sidan med små medel och tar mer än gärna emot förslag på förbättringar och förändringar. Kontakta mig genom att skicka ett mail till kontakt@rekomaklare.se så återkommer jag så snart jag kan.”

Håll kontakten med oss

Om oss | Användarvillkor